Barbara

Name :Barbara Catherine
D.O.B :04.12.1994
School: SHSS

Loves
music
studying
basketball

Hates
backstabbers
betrayer
bad ppl

My Friends
Kor kor
Sarah
Xiang xiang jie jie
Jie jie
Hildan-band-Orchestra
Donna
MiaMia
Marcus
Charmaine
Iryan
PeiYi
JiaQi
MeiQi
Beloved Honeys
Esther cheong
Gaby
Ting ying
Eunice-sweetie-
Elizabeth
Gilda Darling
QianHui Darling
Hazel
Jing ying(junior)
Yupin
Aloy
Felicia
Ellery
ShuJing
Linette
Ashley
Teri
Annebel
Queenie
Razana
Hanis

Saturday, May 31, 2008

hi people! :D oh, my fren ask me to do this survey der. cannot reject her survey so just do lorr =x hahas. this is the game rules and regulations :) look down to find out wads this survey form is all abt. dun miss it! smile frens! :))

a) people who have been tagged must write their answers on their blogs.

b) tag 8 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. these people must state who they tagged by and cannot tag the person whom they tagged by. continue this game by sending it to other people :)

refering to the questions and wads my ans? o.0 let's see bahhs.

1. if your lover betrayed u, what will ur reaction be?
ans: dunno yet, coz nvr been into any relationship before so i dunno wads is like =x but i think i will be disappointed in him bahhs :)

2.if u can have a dream to come true, what would it be?
ans: not too sure yet :)

3. what will ur dream wedding be like?
ans: i am a simple minded person, so anything will be fine wif me :))

4. are u confused as to what lies ahead of u?
ans: uh?? i nvr think of this question before. hehe :) wo bu zhi dao >< 5. what's ur ideal lover be like?
ans: er.. natural attitude rather than behaving in front of girls. know wads that mean? that means trying to act cool or wad in front of girls or wad? lol. so want him to be his own natural attitude or wad bahhs.. then handsome or wad doesn't matter to me :) wads most is he's good to me and doesn't fool ard wif others.

6. which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
ans: actuali for me, i choose both ^^( got reason der) smile!

7. how long do u intend to wait for someone u really love?
ans: erm.. depends whether still got feelings or not :))

8. if the person u secretly like is alrdy attached, what would u do?
ans: let go of the person as it's alrdy impossible or too late.

9. is there anything that has made u unhappy these days?
ans: no ar.. i am happy wif the things ard me :) i am happy! smile!

10. is being tagged fun?
ans: okok lar. hahas, at least u won't feel the boredom =x

11. how do u see urself in ten years time?
ans: dunno? hahas. dunno wads my future is gonna be like next time >< 12. who are currently the most important people to u?
ans: all of all! :D everyone!

13. what kind of person do u think the one who tagged u is?
ans: what do u mean by the one who tagged u is? which meanin u refering to ar? psps ar! smile!

14. would u rather be single and rich or married but poor?
ans: of course who doesn't want to get married? i choose to be married but poor, coz although poor, still can lead a happy life wif my family :D no matter what's happens, this is life :)

15. what's the first thing u do every morning?
ans: it depends lorr. hahas, but normally wake up, either watch tv or play comp =x

16. would u give all in a relationship?
ans: if we ever last for long or so ever. i oso dunno :) anyhow type for this. lol!

17. if u fall in love wif two people simultaneously, who would u pick?
ans: i will follow my heart :))

18. what type of friends do u like?
ans: frens which is good, of course, help each other when in need, and so forth.

19. what type of frens do u dislike?
ans: backstabbers, betrayer, non trust-worthy frens and so on.

i am tagged by: eunice-sweetie-

8 people whom i choose which cannot reject this survey yar? pass it on! smile! :))

-JIEJIE-
-huimin-
-donna-
-ting ying-
-gilda-
-jiaqi-
-xiang xiang da sao-
-peiyi-

and that's the end of the survey! :))



2.


Barbara Catherine Choy |5:12 AM|

Comments: Post a Comment